+3630 850 6530

© 2021 NadorDesign. All Rights Reserved.
Development by Mavrák Richárd

Ismerkedjen meg
csapatunk tagjaival

Több éves tapasztaltunk biztosítja önnek, hogy a lehető legteljesebb szolgáltatást biztusítsuk és modern, letisztult tervet varázsoljunk az ön otthonába. Lakberendezőként segítünk Önnek eligazodni a jelenlegi stílusok és a számtalan termékek kínálatában. Mindig naprakészek vagyunk a belsőépítészeti és lakberendezés trendek világában. Legfontosabb tulajdonságunk a rugalmasság, az Ön változó igényeihez való alkalmazkodó készség, de nem riadunk meg új és egyedi dolgokat kipróbálni, sőt.. talán elmondhatjuk, hogy kifejezetten élvezzük ha új tapasztalatokat gyűjthetünk.

A képrekre kattintva jobban is megismerhet minket!

 • Zsuzsa

  Zsuzsa

  Tervező és designer

  Igyekszem különleges és egyedi dolgokat csempészni a megvalósításba. Az általam megálmodott enteriőrök mindig jellegzetesek, kivételesek, tükrözik a megrendelő személyiségét és sosem mennek túl a megengedett határokon. Kivéve persze akkor ha azt a helyzet úgy kívánja.
 • Ági

  Ági

  Dekoratőr

  Szeretném megosztani abszolút megszállottságomat az interior dekorban elérhető ötletekkel, megfizethető terekkel, akár egy airbnb-t tennél stílusossá -és ezáltal jobban kiadhatóvá, akár saját otthonodat. A kitalálástól a megvalósításig, beszerzésig segítek, akár csak egy falfeliratot szeretnél, de akkor is, ha egy XVI. Lajos korabeli kandallót
 • Timi

  Timi

  Építész

  Tervezőként a feladatom, hogy ötvözzem a fantáziát a gyakorlatiassággal, az álmokból megvalósítható terv szülessen. Fontosnak tartom, hogy a terek alakításakor, újragondolásakor egy használható, egyszerű és időtálló megoldás jöjjön létre, ahol a tér élménnyé válik a használó számára.
 • Márk

  Márk

  Enteriőr fotós

  Már kiskoromban is érdekelt a minket körülvevő világ geometriája, az ez iránti kíváncsiság inspirál mai napig a munkáim során. Fotózásaim közben igyekszem a különböző tereket a legnagyobb perspektívától, a legkisebb részletekig bemutatni, egységes és letisztult stílusban